De maatschappij is de omgeving waarin we leven en waarin we de dingen doen die we het allerliefste doen. Daarom vinden we het erg belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij. Lees hieronder welke projecten we tot nu toe hebben gesteund.

mickey

STOP VIOLENCE AGAINST LGBTQ+

Mickey Nerrings

Wij vinden een inclusieve samenleving erg belangrijk. Daarom hebben we Mickey Nerrings, Fashion design student aan Willem de Kooning Academie, gesteund met zijn afstudeerproject. Mickey's doel: "De maatschappij een spiegel voor houden en laten zien dat de LGBTQ+ gemeenschap nog steeds niet wordt geaccepteerd." Volg Mickey op Instagram om op de hoogte te blijven van zijn projecten.

ronaldmconaldhuis

Ronald McDonald Huis

Middenwest-Brabant

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark of het ETZ Elisabeth ziekenhuis.

Door mee te doen aan de ludieke Badeendenrace tijdens de Tilburgse Kermis, hebben we een bedrag gesponsord om het fonds te ondersteunen.