Websites


Een baken in de informatiestroom

Een baken in de informatiestroom

 

“Ik heb al een Facebookpagina, heb ik dan ook nog een website nodig?” Jazeker! Het ene sluit het andere niet uit als het om communicatiemiddelen gaat. Facebook en Instagram zijn geweldig om je nieuwtjes op te delen en in contact wilt blijven met je doelgroep, maar wat doe je met de informatie die blijvend relevant is voor je potentiële klanten? Een eenvoudige maar doeltreffende website kan al veel betekenen! En bij ons hoef je, in tegenstelling tot veel gratis aanbieders, niet in te leveren op flexibiliteit en keuzevrijheid. Heb je al een website maar ben je van mening dat deze wel een opfrisbeurt kan gebruiken? We denken graag met je mee.

 


Kant-en-klaar opgeleverd

Je hebt geen ingewikkelde website nodig, maar deze moet natuurlijk wel compleet zijn. Wij richten je website volledig naar wens in en regelen ook de hosting, zodat je nergens meer omkijken naar hebt. De inhoud van de site kun je zelf aanleveren, maar ook dat kunnen we voor je verzorgen.

Eenvoudig in beheer

Je hoeft geen expert te zijn om je website actueel te houden. Via het gebruiksvriendelijke beheersysteem voeg je zó nieuwe informatie of pagina’s toe, zeker met de door ons bijgeleverde en voor jou op maat gemaakte gebruiksaanwijzing. Wil je dat toch liever aan ons overlaten? Geen enkel probleem.

Altijd up-to-date

Wil je iets veranderen aan je website? Geen probleem! De meeste kleine aanpassingen kunnen we kosteloos voor je realiseren. Grote make-over in gedachten? Wij denken graag met je mee!