home

Nu wil ik wel eens weten wat jullie bedoelen met "Plaatjes vullen geen gaatjes"!

Waar Mediup voor staat is dat we video's maken voor bedrijven en organisaties die het belangrijk vinden dat de inhoud van de boodschap overeenkomt met wat ze uit willen dragen. Je kunt nog zulke mooie beelden maken van een bedrijf, maar als de gedachte erachter of de bijbehorende informatie niet klopt, heb je er dus vrij weinig aan. Met alleen mooie plaatjes kom je niet ver!

Misschien heb je al een keer nagedacht over hoe je jouw boodschap in beeld wilt brengen. Dan zul je vast gemerkt hebben dat het erg moeilijk is om te bedenken wat je nu eigenlijk wilt en wat belangrijk is. Wij zijn niet van het type "Laat maar weten en wij filmen het wel". In plaats daarvan denken we met je mee vanaf de kern van de vraag: "Wat wil ik mijn publiek nu eigenlijk vertellen?"

Als we die vraag weten, gaan we samen met je aan de slag om de juiste vorm te bedenken. Misschien raak je geïnspireerd door de voorbeelden die we op onze website noemen, maar laat het ook vooral weten als je toch iets anders zoekt. We gaan namelijk graag met je op zoek naar een productievorm die past bij jouw wensen. Een 'Nee' zul je van ons niet snel te horen krijgen!