Jouw event door ons in beeld gebracht

Ook jouw evenement verdient een passende visuele herinnering.

Ook voor evenementen zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Borrels & Bijeenkomsten

Mensen vinden het vaak leuk om zichzelf terug te zien. Een mooie sfeerimpressie van een branchebijeenkomst, ledenactiviteit of netwerkborrel biedt alle aan- en afwezigen achteraf een leuke herinnering van je evenement. Laat mensen vertellen hoe leuk of interessant ze het vinden en overtuig daarmee de twijfelaars voor een volgende editie.

Congressen & Symposia

De kern van het verhaal, de conclusie van de dag of gewoon de complete dag in beeld gebracht. We hebben oplossingen voor zowel compilaties waarbij deelnemers of sprekers worden geïnterviewd als voor het registreren van een gehele bijeenkomst. Zelfs een live-uitzending behoort tot de mogelijkheden. Heb je trouwens al eens aan een podcast voor je evenement gedacht?

Festivals & Feesten

Wil je meer voor je festival of evenement dan die standaard aftermovie die je overal al ziet? Wij kunnen verslag doen van jouw evenement zodat je publiek gedurende het festival de laatste nieuwtjes niet hoeft te missen. Interviews met bezoekers, artiesten, sfeercompilaties en de leukste activiteiten op je event kun je door ons in beeld laten brengen. Doordat wij op locatie kunnen monteren, zijn je video's nog tijdens je evenement klaar om gedeeld te worden op je (social media) kanalen.

Meer weten? 013-2032431

Bel ons of stuur ons een bericht voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken.