Neem je doelgroep mee in je verhaal

Branded content is dé manier om langdurig met je doelgroep in contact te blijven. Deze manier van marketing is subtieler dan het maken van een commercial of advertentie. Je richt je namelijk op het maken van kwalitatieve inhoud waar je doelgroep graag naar kijkt, luistert of over leest. Doordat je verder zelf de regie hebt over deze inhoud, kun je de kijker, luisteraar of lezer ondertussen in aanraking laten komen met je boodschap.

Denk bij branded content bijvoorbeeld aan een serie over werken in de techniek om personeel te werven, een reeks video's over bezienswaardigheden of activiteiten om meer toeristen naar een stad of regio te trekken of een programma over verduurzaming om mensen te informeren over de mogelijkheden. Heb je zelf een goed idee, maar weet je nog niet goed hoe het uitgewerkt moet worden? We denken graag met je mee!

Even sparren?

Of je nu al gelijk klaarstaat met een goed idee, of nog twijfelt over wat mogelijk is voor jouw situatie: we denken graag met je mee. Bel, mail of app ons vrijblijvend met je vragen.