Wil je iets anders dan een standaard bedrijfsfilm?

Neem je klanten mee in jouw verhaal door te laten zien wat je doet en wat je voor ze kunt betekenen.

Je eigen online videoserie

Wat zijn je diensten? Hoe werken jouw producten? Wat zijn je succesverhalen en welke mijlpalen heb je bereikt? Zomaar wat vragen die je perfect met video kunt beantwoorden. Leg in verschillende delen uit wat je doet, laat elke week een nieuw product zien of leg uit waar mensen op moeten letten als ze in jouw branche een product of dienst willen afnemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat ambassadeurs voor je spreken

Vloggers zijn niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Dus waarom zou je er geen gebruik van maken? Geef je klanten een voorproefje van de ervaring die je ze biedt, of misschien wil je potentiële werknemers laten zien hoe leuk een werkdag in jouw organisatie wel niet kan zijn. Laat je door ons adviseren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Creëer betrokkenheid met beeld

Blijf onder de aandacht van je klanten. Door regelmatig video's te plaatsen speel je jezelf in de kijker en denken de klanten ook weer aan jou wanneer ze je product of dienst nodig hebben.

Gemaakt om te delen

Beeld doet het altijd goed op social media. We maken daarom niet zomaar video's, maar we stemmen ze ook af op de manier waarop jij je wilt inzetten. Volledige video op YouTube? Check! Teaser op Instagram? Geen probleem! Facebook er ook bij? Zo gepiept. Weet je niet goed waar je moet beginnen? We denken graag met je mee.

Meer weten? 013-2032431

Bel ons of stuur ons een bericht voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te maken.